Eddig nem hitt a szellemekben a Jay Brown nevű biztonsági őr, aki egy Chicago-i idősek otthonában dolgozik éjszakai műszakban. Csakhogy nemrégiben olyan élményben volt része, ami gyökeresen megváltoztatta világképét.

Egyik éjszaka ugyanis tanúja volt, amint egy szinte teljesen áttetsző szellemalak ment végig az előtéren. Bár ő sem látta tisztán, hogy mi volt az, de egyből leesett neki, hogy valami természetfelettivel van dolga. Első ijedtségében felugrott, majd nyugtatni próbálta a túlvilági jelenést, hogy ő nem akar rosszat neki. Alighanem látott már néhány paranormális jelenségre épülő horrorfilmet.



A biztonsági kamera felvételén, amit megosztott a közösségi oldalán is, valóban látszik a szellemszerű alak, amint a kijárat felé mászik. Azért írtuk, hogy mászik, mert első pillantásra úgy tűnik, hogy nem ember, hanem mintha egy kisebb testű állat szelleme lenne. Sok kommentelő, aki látta a facebookon a videót arra tippel, hogy az idősek otthonában élő egyik kimúlt öreg kutyája látogathatta meg gazdáját…



Ezt olvastad már?  Elgázolt kislány szelleme karmolta össze a kocsma vendégeit