Pillanatokon és centiken múlott annak a török boltosnak az élete, akinek úgy tűnik egy védő angyal mentette meg az életét. Ráadásul a bolt biztonsági kamerája felvette az egész bizarr jelenetet…

A 40 éves Serdar Binici’yi egy kisbolt tulajdonosa a törökországi Adánában. 2019. március elején, amikor a furcsa eset történt, éppen arra készült, hogy bezárja a boltot éjszakára. Mivel a járda keskeny, a bolt cuccai pedig a járda egy részét is elfoglalták, a tulaj a járda szélén állt, háttal az útnak. Egyszercsak egy érintést érzett a vállán, amire megfordult, hogy ki lehet az. Ebben a pillanatban a mögötte elhaladó teherató hátuljáról egy hatalmas vasrács csapódott le. Serdar épp hogy észrevette, és el tudott hajolni előle. Ha nem fordul meg, nem veszi észre, és alighanem borzalmas sérüléseket szenvedett volna, de lehet, hogy ott és abban a pillanatban szörnyethalt volna.



Tanácstalanul álldogált még pár másodpercig, azt nézve, ki lehetett, aki megkocogtatta a vállát, de senkit sem látott a közelben a teherautó sofőrjén kívül, aki visszatette a hatalmas vasrácsot a kocsira. A boltos később visszanéze, hogy mi történt pontosan, és a hideg futkározott a hátán, amikor szembesült azzal, hogy egy ismeretlen férfi sétált el a háta mögött és ő kocogtatta meg a vállát, majd eltűnt. Ha nem teszi, a boltos alighanem mára már nem élne. Az ismeretlen megmentette az életét, de akkor és ott nem látta őt sem az eset előtt, sem utána másodpercekkel. Állítása szerint üres volt az utca, de legalábbis senki sem járt olyan közelségben, hogy hozzáérjen a vállához.

Ezt olvastad már?  Visszatért gazdájához a kimúlt dán dog szelleme, a nő lefotózta

Sokak szerint alighanem egy védangyal lehetett, amilyen mindegyikünknek van, és csak akkor lép közbe, amikor szükség van rá.