Él egy legenda az amerikai Dél-Karolinában, amely egy rejtélyes szürke szellemről szól. A túlvilági jelenés csak akkor bukkan fel, ha szörnyű katasztrófa közeleg.

A YouTube-ra 2018 szeptember 16-án felkerült videó szerint a titokzatos szellemalak ismét felbukkant Dél-Karolinában Pawley-sziget egyik mólóján. A helyiek szerint így próbálja figyelmeztetni őket egy közelgő veszedelemre. Ezek a helyi folklór szerint hatalmas viharok, pusztító hurrikánok. A mostani videón tisztán kivehető az áttetsző szellamalak, amint a mólón sétálgat. Többen szentül hiszik, hogy a most a környéken tomboló Florence hurrikán miatt jelent meg újra…A legtöbbet azt mondják, hogy a Szürke Embert először 1822-ben látták, és közvetlenül az észlelése után szörnyű vihar pusztított a parton. Bár a legendának sok változata létezik, az eredetinek tartott történet szerint a Szürke Ember egy fiatalember kísértete, aki Charlestonból indult útnak, hogy láthassa a menyasszonyát. Útközben, ő és a lova eltévedtek a mocsarakban, és odavesztek. A férfi lelke azóta kísért a parton, és keresi a szeretett lányt.

A Florence hurrikán az űrből nézve 2018. szeptember 14-én

A szellamalak igazából 1956-ban lett közismert, amikor egy házaspár az “Unsolved Mysteries” című televíziós műsorban arról mesélt, hogy látták a parton sétálgatni a kísértetet a Hugo hurrikánt megelőzően, aki integett is nekik. A hurrikánban szinte minden szomszéduk otthona megsérült, de az övék csodás módon sértetlen maradt. Ezt ők a titokzatos szürke szellemnek tulajdonítják…

Ezt olvastad már?  A biztonsági kamera felvette: Éjszakás portás nyugtatott egy szellemet az idősek otthonában