A kanadai nő először nem hitt a szemének, amikor a furcsa árnyat észrevette. Csakhogy készített pár képet is, ami alátámasztja a fura történetét…

A 44 éves kanadai Michelle Creighton nehezen tudta csak feldolgozni, amikor szeretett kedvence Oakley, a 6 éves, hatalmas testű dán dog elpusztult. Napokig sírdogált, mert minden a szerett ebre emlékeztette. A ház már nem volt ugyanolyan a virgonc kutya nélkül.A hátsó kertben temette el, mert nem akarta valami személytelen kisállat temetőben elhelyezni.

Két hónappal a tragédia után egyik este furcsa dolog történt Michelle-el. Lefekvés után a kinti lámpák fényénél furcsa, ismerős árnyék vetült a hálószoba ablakának függönyére. Először nem akart hinni a szemének. Az árnyék teljesen olyan volt, mintha a kutyája odakint ülne az ablak előtt és rá várna. 

“Amikor eszrevettem az árnyat, azt hittem, hogy csak a szemem káprázik. Azonnal felkaptam a mobilt és csináltam pár képet. Ekkor az addig rám nehezedő zaklatottság valahogy elillant. Bizonyosságot kaptam, hogy Oakley még mindig velem van és így akarta ezt jelezni nekem a túlvilágról…”

Miután széthúzta a függönyt, az árny már nem volt ott…

Ezt olvastad már?  Felmondott az éjjeliőr, amikor meglátta, mi csapkodja az ajtót éjszaka a stadionban

Forrás: mirror.co.uk