A brit férfi már egy ideje furcsa dolgokat tapasztalt éjjelente. Először azt hitte, csak rosszat álmodot, de egyre inkább biztos lett abban, hogy valaki az ágya szélére ül éjszakánként, amikor ő alszik.

A paranormális dolog nem hagyta nyugodni. Már azt hitte teljesen megbolondult, amikor a lánya azt megjegeyzte, hogy kamerát is szerelhetne fel. Az ötletet végül tett követte, és a férfi bekamerázta a hálószobáját. Arra azonban nem számított, hogy olyasmit fog látni, amitől szinte sokkot kap majd.



Amikor lányával együtt visszanézték a felvételt, mindketten elborzadtak. A takaró ugyanis teljesen magától a levegőbe emelkedett, majd egy emberi fejre emlékeztető figura bukkant ki alóla, ami váratlanul eltűnt a levegőben.

A férfi lánya, Shyann Rachael azóta több közösségi oldalra is feltöltötte a videót, hátha valaki talál rá magyarázatot. A felvétel óriási vihart kavart, és alaposan megosztotta a netezőket. A szkeptikusabbak úgy vélték, hogy az apa maga mozgatja a takarót, így az egész nem több üres szenzációkeltésnél, mások viszont esküdni mernének rá, hogy valóban valamilyen paranormális jelenség zajlott le a szobában.

Ezt olvastad már?  Biztonsági kamera vette fel, amint szellem cirógatta egy vásárló tarkóját