Nem akármilyen videót sikerült rögzítenie az egyik skóciai szupermarket biztonsági kamerájának. Úgy tűnik a helyi szellem nem kedvelte a szőke alkalmazottat…

A skóciai Irvineben található üzlet tulajdonosa szerint a „Stacy” nevű szellem áll a tréfa mögött. A biztonsági kamera felvételén az látható, hogy a szupermarket egyik dolgozója a polcokra zuhan, miután a műanyag rekesz, amelyikre éppen megpróbált felállni, rejtélyes módon odébb csusszant.

A Bourtreehill Szupermarket tulajdonosa azt állítja, hogy egy szellem húzta ki a nő lába alól a rekeszt, ezért esett el.



A videón egyértelműen látható, hogy nem a nő rúgta arrébb a rekeszt, hanem az még azelőtt odébb csúszott, hogy rátette volna a lábát, vagyis még csak meg sem érintette. Mintha egy láthatatlan erő, vagy éppenséggel egy szellem lökte volna odébb.

Az üzlet tulajdonosa szerint a boltban lakó szellem, „Stacy” volt a tettes, aki nem szereti, ha a dolgozók flörtölnek munkaidő alatt. Ilyenkor olyan apróbb csínyeket szokott végrehajtani, mint például ez a mostani eset is.



Ezt olvastad már?  Félelmetes felvétel bizonyítja, hogy a szellemek köztünk járnak