Egy brit betegápoló azt állítja, hogy sikerült egy fotót lőnie egy szellemről, amely az egyik betege karácsonyfáját kísértette – leverte az egyik dísz a fáról, amikor éppen róla beszélgettek.

Melanie Scholes, 31 éves betegápoló szenteste éppen egyik magányosan élő paciensénél ült és beszélgetett vele elhunyt testvéréről, amikor egy üvegdísz magától leesett a karácsonyfáról, és összetört. Egy pillanat alatt megfagyott a levegő a szobában. A fát legalább 15 perccel korábban díszítették fel, így ha a dísz magától le akart volna esni a rossz rögzítés miatt, már lesesett volna. De ezen még túl léptek, nem tulajdonítottak neki nagyobb jelentséget, mint amennyit érdemel.



Melanie később lefotózta a karácsonyfát teljes pompájában, hogy elküldje édesanyjának a képet, és ekkor érte őket a második sokk. A díszes fenyőfa ágai közt egy furcsa, emberinek tűnő arcot fedeztek fel, pont ott, ahonnan korábban leesett a dísz. Melanie úgy gondolja, hogy a paciense elhunyt testvére jelent meg a fotón, és még mindig köztünk van szellem alakban. Amikor pedig éppen arról beszélgettek, hogyan vesztette el a harcot a rákkal szemben, az itt ragadt lélek a fenyődísz leverésével akarta jelezni, hogy ő is ott van.

Ezt olvastad már?  Igazi rémálom: "A kamerán át láttam, amint egy szellem csengetett be a házamba..."

A gondozóként dolgozó nő már korábban is tapasztalt hasonló jelenségeket betegei körébe, vagy éppen elhunyt pacienseivel kapcsolatban. Úgy gondolja, valamiféle túlvilági létezés lehetséges a halál után. Az elhunytak éteri alakban még egy ideig ebben a világban bolyonganak, míg végül el nem enyészik energiájuk…

Ha van egy hasonló túlvilággal kapcsolatos történeted, oszd meg velünk, másokat is érdekelhet!