Teljesen ledöbbentek egy brit billiárdszalon bárjának pultosai, amikor az orruk előtt robbant szét egy söröspohár…

A szalon biztonsági kameráján tisztán kivehető, amint alig fél méterre az egyik pultostól önmagától szétrobban a pulton hagyott üres söröspohár. Az is látható, hogy senki sem nyúlt hozzá. Az alkalmazottak szerint az sem lehetséges, hogy a pohár a forróvíztől robbant volna szét, amivel elmosták, ugyanis ők sosem mosogatnak forró vízzel. Ahhoz a Kayleigh Woods, a tulaj túl skót!



A dolgozók és a bárban tartózkodók inkább arra hajlanak, hogy valami természetfölötti erő munkálkodhatott a teremben, korábban ugyanis már tapasztaltak furcsa dolgokat. A tulaj szerint különös neszeket hallottak már többen is az éjszakai záráskor, egyszer pedig tisztán hallhatóan megköszörülte valaki a torkát az üres teremben..

“Bármi is legyen, nem hiszem, hogy rossz vagy gonosz lenne – de azt hiszem, ez hely kísértetjárta.”

Kayleigh ragaszkodik ahhoz, hogy a videót nem hamisítvány, és semmiféle bűvésztükk nem történt a pohárral. A közösségi oldalakon a videót megosztása után igazi őrület tört ki. A szkeptikusok szerint az egész csak olcsó reklámfogás, hiszen a tulaj korában meghívott egy szellemvadász csapatot a klubba, majd nem sokkal később előkerült ez a különös videó is. Furcsa egybeesés…

“Bárki, aki ismer engem, tudja, hogy évek óta azt mondom: ez a hely kísértetjárta. A videó valódi, nem manipuláltuk…”



Ezt olvastad már?  Lehet-e szellemekkel szexelni? Egy brit nő szerint igen és három éve ezt teszi!