A férfi mindig is földhözragadt gondolkodású volt, egyáltalán nem hitt a paranormális jelenségekben. Egészen mostanáig!

Hátborzongató élményben volt része munka közben az Oregon államban dolgozó Andy Gomeznek. A férfi, aki egy olyan kisbolt alkalmazottja, ahol legálisan be lehet szerezni a marihuánát, sosem hitt a kísértetekben. Egészen mostanáig!

Egyik nap ugyanis nagyon különös érzése támadt. Bár egyedül volt az üzletben, meg volt róla győződve, hogy áll mellette valaki, és ettől rendkívül idegessé vált – írja a Daily Star.



Bár bízott abban, hogy csak képzelődik, később még durvább dolgoknak vált szemtanújává. A biztonsági kamera felvételén jól látszik, hogy a marihuánát tároló üvegedény magától mozogni kezd, majd később egy olló is önálló életre kel. A különös felvétel a YouTube egy paranormális jelenségekkel foglalkozó csatornájára is felkerült.

Sokan úgy vélekednek, hogy egy úgynevezett poltergeist-szellem lehet a jelenség mögött, aki/ami képes arra, hogy fizikai tárgyakat is megmozdítson. Ugyanakkor egy nem túl erős, vagy éppen friss szellemről lehet szó, mert csak kisebb tárgakat képes mozgatni és azokat is csak pár centimétert… Egy erősebb poltergeist akár egy embert is képes áthajítani a szobán…


Ezt olvastad már?  Szellemgyereket videózott egy éjszakás nővér a kórházi folyosón