Megmagyarázhatatlan jelenség történt egy férfivel vásárlás közben! Bár az illető mindig is racionálisnak tartotta magát, és soha nem hitt a kísértethistóriákban, most kénytelen volt újragondolni a dolgokat.

Daily Star szerint a férfi két másik vásárlóval beszélgetett az üzletben, amikor váratlanul úgy érezte, hogy valami megérinti a nyakát. Ijedtében odébb is ugrott, társai pedig összerezdültek a rémülettől. Bár először még nem lehetett tudni, mi történt pontosan, a bolt tulajdonosa később visszanézte a biztonsági kamera felvételeit. A látványtól meghűlt a vér az ereiben.A videóban ugyanis egy különös fénygömb jelent meg, és közelített a gyanútlan férfihez, amit akkor és ott a vásárlók nem érzékeltek.

A látottak óriási hatással voltak a boltosra, állítása szerint ennél hihetőbb bizonyíték nem is kell a kísértetek, vagy legalábbis a természetfeletti erők létezésére. A férfi az egyik videómegosztóra is feltöltötte a videót, amit azóta már rengetegen láttak.Ezt olvastad már?  Megjelent a rettegett Szürke Ember szelleme a Pawleys-sziget mólóján