Egy őrült brit nő azt állítja, hogy három éven keresztül szexelt a saját hálószobájában felbukkanó szellemekkel. Mindeközben a vőlegénye mit sem sejtett az egészről… és még örült is, hogy az asszonyka alaposan begerjedve várta esténként.

Az Amethyst Realm nevű fiatalasszony a This Morning brit talk show-ban beszélt elképesztő szexuális kalandjairól. Részletesen elmesélte az intim találkozásai szaftosabb részleteit is a kanos kísértetekkel.

Az egész dolog nagyjából három évvel ezelőtt kezdődött. A nő a vőlegényével élt a közös házukban. Egy nap, míg a férfi távol volt a munkahelyén, az asszony valami furcsa, “megnyugtató jelenlétet” érzékelt. Mintha egy láthatatlan lény lett volna vele a szobában, de nem rémített meg, inkább biztonságérzetet sugárzott… Később, ahogy elálmosodott, és ledőlt az ágyra, erotikus gondolatok rohanták meg. Aztán elkezdődött…

“Ahogy elszenderedtem, egyszerűen nekem rontott valami, vagy valaki!” – mesélte a nő a műsor házigazdáinak.

– Nyomást éreztem a combjaimon és a lihegést a nyakamon. De még mindig biztonságban éreztem magam. Aztán szexeltünk a szellemlénnyel… Nehéz megmagyarázni a dolgot. Éreztem a tapintását a testemen, a leheletét az arcomon, a simogatását a lábaim között, de nem láttam senkit. Mintha egy láthatatlan energia mászott volna rám és tett volna magáévá. Biztos vagyok benne, hogy egy szellem volt.

Ezt olvastad már?  Ezt csinálja zárás után a kocsmában egy kopogó szellem




Amethyst nem szólt a férjének, mert még bolondnak tartotta volna. Viszont legtöbbször vele is szexelnie kellett, amikor hazaért. A férfi nem is értette, mitől van úgy beindulva menyasszonya, inkább tette ő is a dolgát. Ez így ment három éven keresztül, szinte minden este. A nő szerint nem mindig ugyanaz a szellem látogatta meg. Legalább húsz különböző szellemmel szexelt három év alatt, és mindegyiknek mások voltak a szexuális igényei… Volt, amelyik hátulról szerette, egy másik pedig kizárólag orálisan ügyködött.

Egy nap a vőlegénye korábban ért haza, és véletlenül meglátta a nőt, amint valakivel az ágyukban szexelt. Mire berontott, már nem volt ott senki. A nő is hiába bizonygatta, hogy csak magához nyúlt, a férfi jobban hitt a szemének, mint neki. A kapcsolatuk hamar véget ért, de a kísérteties szexuális találkozások tovább folytatódtak. Az egész odáig fajult, hogy a nő elkezdte tanulmányozni a fantom terhességekről szóló eseteket. Szerinte ezek nem csak képzelt terhességek, hanem valóban szellemek ejtették teherbe a nőket. Reméli, hogy ő is teherbe fog esni valamelyik láthatatlan szerelmétől.

Ezt olvastad már?  Videóra vették, amint egy elgázolt kutya lelke távozik a testéből

Tina Radziszewicz pszichoterapeuta azt mondta az eset kapcsán, amikor a Mirror újságírója elmesélte neki a sztorit, hogy az ehhez hasonló esetek a tapasztalatok szerint csupán hallucinációk. Olyankor történik ilyesmi, amikor az alany elméje az alvás és az ébrenlét mezsgyéjére lép. Nem tudja, hogy álmodik-e, vagy valóság-e, amit átél. Utólag általában valódinak hiszik az elképzelt történéseket.

– Az ilyen hallucinációk nagyon élénkek és bizarrak lehetnek, és magukban foglalhatják a tapintást, a látványt és a hallást is. – mondta Radziszewicz. – A stressz, a szorongás, a depresszió és egyéb traumák teszik hajlamossá az embereket az ehhez hasonló bizarr hallucinációkra…

Forrás: mirror.co.uk, maxim.com