Megdöbbentő látvány fogadta azokat az élénk fantáziájú kísértetvadászokat, akik az angliai Notts városának egyik leghírhedtebb épületébe hatoltak be, miután megtudták: az ürességtől kongó villa szörnyű titkokat rejt.

A pletykák szerint a porlepte épület egykor borzalmas kivégzés színhelye volt: hét szerzetest égettek el, akik mind kínhalált haltak, miután felcsaptak a lángok. Állítólag a közeli kolostort egy titkos alagút kötötte össze az épülettel, azon át próbáltak menekülni… A villát a közelmúltig Pub-ként hasznosították, majd pár éve végleg bezárták. Azóta mindenki elkerülte, de a szellemvadászok fantáziáját annyira piszkálta a múltbéli eset, hogy elhatározták, feltörik az ajtón lévő rozsdás lakatot.

Életük legrosszabb döntése volt, a házba belépve ugyanis kísérteties látvány tárult a szemük elé. A félhomályban egy derengő árnyalakot pillantottak meg, Dan Litchfield, a csapat vezetője pedig esküszik rá, hogy egy bolyongó szellemet láttak.




“Mivel le is fotóztuk a paranormális jelenséget, úgy éreztük magunkat, mintha a Szent Grált találtuk volna meg. Először tettük be a lábunkat a szörnyű tragédia helyszínére, és máris sikerrel jártunk”

– lelkendezett Litchfield a Mirrornak, a felvétel láttán pedig azonnal beindultak a találgatások. Bár az önkéntes szakértők szerint van rá esély, hogy valóban egy kísértet tűnt fel, olyanok is akadnak, akik szerint az egész nem más, mint egy átverés.

Ezt olvastad már?  Videóra vették, amint egy elgázolt kutya lelke távozik a testéből