Megdöbbentő látvány fogadta azokat az élénk fantáziájú kísértetvadászokat, akik az angliai Notts városának egyik leghírhedtebb épületébe hatoltak be, miután megtudták: az ürességtől kongó villa szörnyű titkokat rejt.

A pletykák szerint a porlepte épület egykor borzalmas kivégzés színhelye volt: hét szerzetest égettek el, akik mind kínhalált haltak, miután felcsaptak a lángok. Állítólag a közeli kolostort egy titkos alagút kötötte össze az épülettel, azon át próbáltak menekülni… A villát a közelmúltig Pub-ként hasznosították, majd pár éve végleg bezárták. Azóta mindenki elkerülte, de a szellemvadászok fantáziáját annyira piszkálta a múltbéli eset, hogy elhatározták, feltörik az ajtón lévő rozsdás lakatot.

Életük legrosszabb döntése volt, a házba belépve ugyanis kísérteties látvány tárult a szemük elé. A félhomályban egy derengő árnyalakot pillantottak meg, Dan Litchfield, a csapat vezetője pedig esküszik rá, hogy egy bolyongó szellemet láttak.




“Mivel le is fotóztuk a paranormális jelenséget, úgy éreztük magunkat, mintha a Szent Grált találtuk volna meg. Először tettük be a lábunkat a szörnyű tragédia helyszínére, és máris sikerrel jártunk”

– lelkendezett Litchfield a Mirrornak, a felvétel láttán pedig azonnal beindultak a találgatások. Bár az önkéntes szakértők szerint van rá esély, hogy valóban egy kísértet tűnt fel, olyanok is akadnak, akik szerint az egész nem más, mint egy átverés.

Ezt olvastad már?  Kísértet a lakótársam! Fekete kéznyomok jelentek meg a fehér falon...