Már korábban is gyanakodott a férfi, hogy nincs minden rendben a lakásában, ezér felszereltetett egy mozgásérzékelős kamerát a nappaliba. A készülék végül megmagyarázhatatlan jelenséget rögzített az éjszaka közepén!

Szabályosan sokkot kapott egy kissé túl kíváncsi férfi, miután visszanézte, mit rögzített a nappalijába felállított kamera, miközben ő az igazak álmát aludta! Először csak az ízlésesen berendezett nappali látszik a félhomályban, majd kisvártatva hátborzongató dolog történik. Egy furcsa, kör alakú tárgy repül be a képbe, ami beindítja a készülék mozgásérzékelőjét.

Daily Star szerint nem ez az egyetlen megmagyarázhatatlan jelenség, ami sokkolta az élénk fantáziájú netezőket. Sokak szerint ugyanis, amint a kamera feje balra, a gramofon felé fordul, egy sötét, emberszerű árnyék tűnik fel a szobában, ami mintha követné a kamera mozgását!

A rémült férfi a Reddit nevű közösségi oldalra töltötte fel a bizonyító erejűnek vélt fotót, hátha a kommentelőknek sikerül megfejteniük, hogy pontosan mi történik a videóban. Nos, ez a terve dugába dőlt, de az igaz, hogy a felvétel azonnal parázs vitát váltott ki a neten. Többen is esküdni mertek volna rá, hogy az illető egy paranormális jelenséget rögzített, egyesek bohócalaknak  nézték a furcsaságot, míg mások egy pisztolyt tartó árnyékot véltek felfedezni.

Ezt olvastad már?  A biztonsági kamera felvette: Éjszakás portás nyugtatott egy szellemet az idősek otthonában