Mindíg is szeretett volna egy szellemvadász túrán részt venni a 44 éves angol apuka. Amikor végül lehetőséghe adódott rá, egy csapattal ellátogatott Anglia egy régen elhagyatott légibázisára, amely nagy szerepet játszott a II. világháború alatt. A férfi maga sem hitte, hogy bármit is találnak a romos épületekben, de amikor visszanézták a videófelvételeket, égnek állt a hajuk a rémülettől…

A 44 éves Steve Wesson operatőrként a Lincolnshire Manby Hallban látogatott az Egyesült Királyság szellemvadászaival. A Manby légitámaszpont kulcsszerepet játszott a második világháborúban, és a pletykák szerint több háborús pilóta szelleme is visszajár a mára már romos bázisra. Erről szerettek volna dokumentumfilmet forgatni a szellemvadászok, akikhez csatlakozott a kalandvágyó apuka is.

Természetesen éjszaka mentek, mert akkor félelmetesebb, és a szellemek is jórész éjjel bukkannak fel. Körbebarangolták a romos bázist, felvételeket készítettek és természetesen borzongtak. De a látogatásuk alatt semmi különöset nem észleltek. Később azért visszanézték a felvételeket, és teljesen ledöbbentek, amikor felfedezték, hogy az egyik folyosón egy árnyalak haladt el mellettük, kezében lámpával, amit ők akkor és ott nem vettek észre. Ráadásul rajtuk kívül senki sem volt az épületben.

Ezt olvastad már?  A biztonsági kamera mindent vett: Dühös szellem örjöngött a kisboltban

Wesson úgy véli, hogy látnia kellett volna az alakot a szeme sarkából, miközben ő is azon a folyosón haladt…

“A velünk lévő biztonsági őr két szobával arrébb dolgozott amíg én a kamerával forgattam. Nem hallottam lépéseket a folyosón, de a csapat többi tagja sem.”

Miután látták a felvételt, visszamentek oda, ahol az árnyalak felbukkant és próbálták reprodukálni az eseményeket. Kiderült, hogy biztosan nem egyikük árnyéka volt. Viszont ésszerű magyarázatot nem találtak az esetre, így abban maradtak, hogy tényleg sikerült egy szellemet lencsevégre kapniuk.

Forrás: mirror.co.uk