Miután az Atlantában élő édesanya meglátta, mit rögzített a konyhát figyelő biztonsági kamera, elkezdett hinni a túlvilágban.

A kétgyermekes Jennifer Hodge épp 21 éves lányával tévézett otthonában, amikor váratlanul egy értesítést kapott a telefonjára arról, hogy valamit érzékelt a mobiljával összekötött mozgásérzékelős biztonsági kamera. Az ingatlanosként dolgozó nő megnyitotta a képet, a látványtól pedig szabályosan rosszul lett! A lakását pásztázó eszköz ugyanis a 2016 novemberében, drogtúladagolásban elhunyt fiának szellemét vette fel, amint épp a konyhában bolyong – számolt be róla a Mirror.



Ez egyszerűen őrület, nem hittem a szememnek, halálra rémültem

– magyarázta ijedten az Atlantában élő nő, aki lányával együtt rohant lélekszakadva a konyhába, ám ott semmi szokatlant nem találtak. A kísértet egyik pillanatról a másikra köddé vált! Az asszony szerint jól felismerhető elhunyt fia pizsamás alakja, ahogyan sokszor láthatták a hűtőben matatni.

Jennifer és Lauren is úgy vélik, Robbie üzenni akart nekik, hogy ne aggódjanak: jól van, és halála után is velük van, még ha nem is látják őt. Szakértők szerint elképesztően hitelesnek tűnik a videó, ráadásul a legtöbb hasonló felvétellel ellentétben a szellemfiú alakja is döbbenetesen jól kivehető.

Ezt olvastad már?  Halott kisfiú lángoló szelleme jelent meg a szülinapi partin