Édesapja szerint madárként született újjá Winehouse. Egy interjúban beszélt egy különös madárról, ami rendszeresen látogatja őt… Szerinte a lánya az!

Meghökkentő interjút adott a 2011-ben elhunyt Amy Winehouse édesapja. Mitch azt állítja, hogy lánya szelleme a mai napig visszajár hozzá, és sokszor üldögél esténként az ágya szélén. A madár képében újjászületett Amy-t nemcsak ő, hanem a felesége is látja, vagyis nem képzelődik. Ráadásul pont úgy néz ki, mint az az ábra, ami az énekesnő karjára volt tetoválva.

Az állat állítólag ugyanolyan arckifejezéssel képes nézni a szülőket, ahogy Amy nézett egykoron. Az apa a The Sunnak azt mondta, kissé idegesíti, de máskor meg is nyugtatja madárként újjászületett lánya. Sokan a hír kapcsán úgy vélekednek, hogy Amy-nek volt kitől örökölnie az alkohol iránti imádatát… vagyis úgy tűnik az apuka is sokszor a pohár fenekére néz és ilyenkor lát “dolgokat”.

Persze mások hisznek a történetbe, mert ki is mondhatná meg száz százalék bizonyossággal, hogy nincs újjászületés, akár állatok képében…



Ezt olvastad már?  Igazi rémálom: "A kamerán át láttam, amint egy szellem csengetett be a házamba..."