A recepciós kis híján infraktust kapott, amikor a szálloda fotocellás ajtajai maguktól működésbe léptek, mintha valaki ki-be sétált volna rajtuk…

Joshua Shedd egy meg nem nevezett amerikai hotel éjszakai portása készítette az alábbi videót az egyik éjjel. Aznap este is a jól megszokott unalmas éjjelnek nézett elébe. Még egy sokáig szórakozó spicces szállóvendég sem jött, így unottan ücsörgött a recepció pultja mögött. Egyszercsak arra lett figyelmes, hogy nyílik a szálloda fotocellás üvegajtaja, mintha valaki besétált volna rajta. Ahogy felnézett, nem értette mi történt, mert senki sem volt az előtérben, de még kint az utcán a szálloda előtti járdán sem.




Már éppen visszasüppedt volna a pult mögötti székébe, amikor a szeme láttára ismét életre keltek az ajtók, pedig senki és semmi sem volt a közelükben. Erre már a mobilját is elővette, hogy rögzítse a hátborzongató jeneséget. Mivel az ott dolgozók már korábban is tapasztaltak megmagyarázhatatlan dolgokat a szállodában, Joshua biztos volt benne, hogy valami paranormális jelenség lehet a dolog mögött. Előző nap például az egyik konyhai szárító kapcsolta ki magát, mintha valaki egyszerűen kinyomta volna.

Ezt olvastad már?  Hátborzongató fénylény jelent meg a babafigyelő kamera felvételén