Sokat elmond a helyről, hogy ez a hotel inspirálta Stephen King dermesztő regényét, a Ragyogást. A Stanley Hotel az egyik legkísértetiesebb szálloda Amerikában, számtalan vendég észlelt már itt különféle paranormális jelenséget. A legfrissebb egy különös fotó, vagyis inkább az, ami rajta jelent meg…

Stephen King rengeteg nagyszerű regényt írt. Ezek között van a Ragyogás is, melyből Stanley Kubrick rendezett 1980-ban egy igazi kultuszfilmet Jack Nicholson és Shelley Duvall főszereplésével. Sokan azonban nem tudják, hogy a Szépkilátás Hotelt egy valódi hotel alapján mintázták: a coloradói Stanley Hotel ihlette meg anno Stephen King-et. Azóta a szellemvadászok kedvenc helyei közé tartozik.

A legutóbbi paranormális esemény, amit itt észleltek esemény a 2017 szeptemberében történt, amikor egy család, amely szellemvadász túra keretében látohgatott el a Stanley-be, észrevette, hogy két elmosódott női alak jelent meg pár fotójukon, amit a hotelben készítettek.




John Mausling, felesége, Jessica Martinez-Mausling és gyermekeik szeptemberben látogatták meg a Rocky Mountain Nemzeti Park közelében fekvő Stanley Hotelt. Egyikük sem emlékszik arra, hogy bármi szokatlanul dolog történt volna szellemvadász túrájukon. Csak miután hazaértek, és átnázték a fotókat, döbbentek rá, hogy mégis volt valami, amit akkor egyikük sem vett észre.

Ezt olvastad már?  Döbbenet: Kísérteties arc tűnt fel egy család Facebook-fotóján!

A kísértetjárta szálloda lépcsőházában készült képeken ugyanis két női szellem bukkant fel, amit akkor senki sem látott. Az egyik kísértet éppen a lépcsőn tartott lefelé, a másik pedig fölfelé ígyekezett, amikor a családfő fényképezte az előteret.

Bár sokan csak egy bemozdult embereknek tartják a furcsa éteri alakokat, John Mausling esküszik, hogy akkor éppen senki nem volt ott, mert emlékezne rá… Hogy igaz–e, vagy csak az élénk fantáziája csalta meg a paranormális jelenségekre kiéhezett szellemvadászt, mindenki döntse el maga!