Több tucat diák és tanár állt sorban a folyosón, hogy egy pillatást vethessenek a túlvilági jelenségre, miután az egyik takarító felfedezte…

A viden jól látható, amint lebegő és félig áttetsző alak ül és figyelmesen mered a számítógép képernyőjére az Észak-Yorkshire-i Stockton Riverside College-ben. A tanárok és a diákok szite sorban álltak a folyosón, hogy láthassák a nem mindennapi jelenést a játéktervezési szak előadótermében.

Amint elterjedt a hír és kikerültek a videók és a fényképek a közösségi oldalakra, az iskola vezetősége is felfigyelt a dologra. Szerintük van magyarázat a jelenségre. Eszerint a termet plexifallal osztották ketté és alighanem egy, a másik teremben ülő diák tükörképe vegyült az üres terem képével.

A diákok szerint azonban ez igen nyakatekert magyarázat. A direkt tükörképnek az átlátszó fal másik felén kellett volna lennie, ahol az állítólagos személy ült, és onnan kellett volna átnézniük az üres osztályterembe, hogy ezt láthassák. De ők az üres terem ajtajában álltak.

A videó nagy felbolydulást keltett az iskola Facebook oldalán. Egy diák azt mondja: “Én is elmentem megnézni, és soha többé nem ülök be abba a terembe. Tudom mit láttam!”

Sokan arra gondoltak, hogy az iskola egyik, korábban elhunyt tanulója tért vissza…