A fekete csuklyás szerzetes Anglia egyik legijesztőbb és egyben leggonoszabb természetű túlvilági lénye volt. Már évek óta hírét sem hallották, de most ismét felbukkant.

A rémtörténetek szerint aki csak találkozott vele, abban maradandó lelki sérüléseket hagyott, míg másokat képes volt fizikailag is bántalmazni a túlvilági lény. Sötét alakja állítólag a szülővárosához közeli erdőkben is kísérteni szokott, halálra rémítve a gyanútlan kirándulókat.

A rettegett kísértet korábban egy West Yorks-ban álló házban tűnt fel több alkalommal is. Az 1966-ban ott élő Pritchard családot állítólag több éven keresztül terrorizálta egy szellem, akit csak Black Monknak, vagyis Fekete Szerzetesnek neveztek el. A paranormális kutatók közt úgy is ismerik, mint a “legerőszakosabb poltergeist Európában”.

Egy szellemvadász csapat  2017 februárjában felkereste a hírhedt kísértetjárta házat, ahol körbevideóztak szinte mindent. A Fekete szerzetes végül a felvételek visszanézése közben vették észre, amint az egyik tükörből őket bámulta. Bár tapasztalt szellemvadászokról van szó, mégis a hideg futkosott a hátukon a felfedezéstől.

Ezt olvastad már?  Múzeumi szellemet fotóztak a paranormálos nyomozók