A hírhedt kísértetvadász egy XIII. századi, porlepte épületben kutakodott, amikor élete legijesztőbb látványa tárult a szeme elé.

A 44 éves Steve Wesson gyerekkora óta hitt a paranormális jelenségekben, egész életét a kísértetek felkutatásának és a szellemvadászatnak szentelte. Ehhez hasonlót azonban még ő se látott! Az elhivatott kutató épp egy XIII. században épült, elhagyatott épületet vizsgált át, amikor megpillantotta az 1603-ban elhunyt angol királynő, I. Erzsébet szellemét

Wesson először ijedtében sarkon fordult és elszaladt, majd később remegő lábakkal, de kíváncsiságtól űzve visszatért a sötét pincébe. Újra hátborzongató látvány fogadta!

Az I. Erzsébetre megszólalásig hasonlító árnyalak szeme szinte világít a szellemvadász döbbenetes videóján, majd egyre fényesebben izzik.

“Senki sem volt velem, amikor a felvételt készítettem, teljesen egyedül voltam. Sok mindent láttam már szellemvadász karrierem során, de ehhez hasonlót még soha. Biztos vagyok benne, hogy az egykori angol királynőt, I. Erzsébet kísértetét láttam”

magyarázta a Daily Starnak Wesson, a felvétel után pedig azonnal beindultak a találgatások.

Ezt olvastad már?  Hátborzongató fénylény jelent meg a babafigyelő kamera felvételén