Egy paranormális kutató meglepő szerkezetet készített, az úgynevezett szellem-dobozt. Ezen keresztül próbálta felvenni a kapcsolatot a 2014-ben öngyilkosságot elkövetett komikussal. Úgy tűnik sikerült is…

A színész és a stand-up komikus, Robin Williams-t világszerte szerették. 63 évesen, 2014-ben veszítettük el őt, öngyilkos lett. Filmjeiben még ma is tovább él, velünk van a képernyőkön, és az interneten. Ennél azonban tovább megy Steve Huff, paranormális kutató, aki azt állítja, hogy sikerült kapcsolatba lépnie a népszerű komikus szellemével, egy szellem-doboz nevű szerkezet segítségével.

A készülékkel még azon a napon kezdett el dolgozni a kutató, amikor a komikus meghalt. A szerkezet lényege, hogy a rádiófrekvenciákat szkenneli és lehetővé teszi a túlvilági entitásoknak, hogy változtassanak a hullámhosszon. Az így nyert kakofónikus hangzavarból pedig sokszor értelmes, válasznak tűnő hangfoszlányok jönnek létre…

Steve Huff úgy véli, hogy sikerült kapcsolatba lépnie Robin szellemével. Azt állítja a videójában, hogy ez a kapcsolatfelvétel nem jelenti azt, hogy nem tartja tiszteletben Robin Williams emlékét. Ő így tiszteleg az elhuny komikus előtt. Steve hosszú évek óta kommunikál a szellemekkel, és azt állítja, hogy egyes esetekben látni is képes őket. Gyakran érzi és hallja őket, miközben megpróbál kommunikálni velük.

Steve Huff úgy véli, hogy sikerült kapcsolatba lépnie Robin szellemével.

A Robin Williams-el készült szellem-dobozos felvételen ilyen válaszok hallhatóak:

Ezt olvastad már?  A szakértő hitelesítette a rémisztő szellemfotót - a rendőrség viszont nyomozni kezdett

…Várunk… …ez a mennyben van… …bassza meg… …Robin jöhet… …halott vagyok… …fényes… …itt vagyok apával…

Hogy mennyire megbízható a szellem-dobozos technika, sajnos szinte lehetetlen meghatározni. Mindenesetre igen érdekes eredmények születtek használata során… Hasonlóval állítólag Edison is kísérletezett, bár ő inkább a fehér zaj jelenséggel próbált kezdeni valamit… Állítólag el is készített egy szerkezetet, amelyet azonban sosem mutatott be nyilvánosan. Később ennek is nyoma veszett, Edison pedig a sírba vitte a titkát.

Forrás: www.freaklore.com