Döbbenetes felvételt rögzített egy lakás biztonsági kamerája 2018 augusztus 8-án, nem sokkal éjfél után. Mintha egy gyerek szelleme játszadozna önfeledten az üres lakásban…

Egy otthoni biztonsági kamera vette fel azt, amit többen egy kisfiú szellemének tartanak. A felvétel egy nappali látható, melyben egy macska ül a közepén, de jobb oldalon ködös körvonalú alak lép be a szobába és többször is felbukkan a felvételen, mintha ide-oda mászkálna.

A klipet Joel Nolan töltötte fel a YouTube-ra, akit szinte sokkolt a felvétel. Mivel a családjában nem történt haláleset a közelmúltban, nem hiszi, hogy egyik hozzátartozója jött volna vissza  kísérteni.



“Egyesek azt állítják, hogy egy kisfiút látnak a videón, mások azt mondják, hogy fiúkat, lányokat és kutyákat is látnak. Nem tudjuk biztosan mi lehet a videón, de oszd meg velünk, te mit gondolsz.” – írták a videómegosztóra kitett felvétel alá.

Többek szerint a ház kísértet járta hely lehet, mások inkább alternatív magyarázatokat kínálnak a rejtély megfejtésére. Az viszont érdekes, hogy a nappaliban ücsörgő macskának semmi sem tűnt fel, pedig köztudott, hogy a kóbor lelkek és a macskák közt valamilyen kapcsolat áll fenn. Az egyiptomi hitvilágban nem véletlenül a macskák vitték át a túlvilágra az elhunytak lelkeit…

Ezt olvastad már?  Egy szellem ült a számítógép előtt az üres főiskolai osztályteremben