A tapasztalt angol paranormális kutató sok furcsaságot látott már életében, de annál hátborzongatóbb élményben még soha nem volt része, mint amikor egy szál kamerával egy több kilométeres II. világháborús bunker mélyén kellett bolyongania egyedül!

Anthony Mark évek óta nyomoz a legkülönfélébb paranormális jelenségek után, az egész életét arra tette fel, hogy utánajárjon a hátborzongató kísértethistóriáknak. Karrierje során számos hajmeresztő élményben volt már része, de ahhoz hasonlót, amit az angliai Kidderminsterhez közeli Drakelow bunker elhagyott alagútjaiban látott, még soha nem tapasztalt. A hátborzongató járatok teljes hossza pedig 5,6 km, és a második világháború alatt földalatti gyárnak épült. A hely manapság a borzongásra vágyók és a kísértetvadászok kedvenc helye lett.
A paranormális kutató is egy bejárásra vállalkozott néhány társával egyetemben. A sötét alagutakban bolyongtak sokáig, amikor a férfi észlelt valami furcsaságot az egyik elágazásnál. Csakhogy ő leszakadt a csoporttól, hogy megvizsgálja. A paranormális kutató kinyújtott egy elektronikus eszközt, amely felerősítette a szellemek hangját, és azt kiabálta: “itt ragadtál”. Ez egy olyan provokáció a szellemek számára, amit általában nem tudnak figyelmen kívül hagyni. Hamarosan különös hangokat fogott a készülék. Bár ekkor még nem látott semmi furcsát, az éjszakai kamerájával végig rögzített mindent, hátha sikerül elkapnia valami rendkívülit. Persze a sötétségen és a szálló poron kívül semmit sem látott.

Ezt olvastad már?  Hátborzongató fénylény jelent meg a babafigyelő kamera felvételén

Amikor végül kievickélt a sötét bunkerből, és hazajutott visszanézte a felvételt, amitől szinte halálra rémült. A semmiből ugyanis egy démoni arc tűnt fel a szellemvadász előtt. Akkor, és ott persze nem látta… a videó lelassítva és kinagyítva azonban tisztán kivehető a démoni arcvonás a sötétben…

A folyosórendszert 1943-ban kezdték gőzerővel építeni és a szóbeszéd szerint több munkás is meghalt közben. Lelkeik azóta is a folyosók bonyolult hálózatában bolyonganak

“Vannak, akik azt hiszik, amikor meghalsz, vége a dolognak és semmivé leszel… De léteznek olyan dolgok, amiket én is láttam jó néhány alkalommal, mint ez, ami arra enged következtetni, hogy van valami több, mint a puszta nemlét a halál után.”