Luke Jackson sosem hitt a szellemekben, de mégis részt vett a barátaival egy idézésen. Gondolta jól fog szórakozni a hókusz-pókuszon. Kétkedéséét azonban súlyos árat fizetett!

Amikor a 35 éves Luke Jackson csatlakozott a South Yorkshire szellem vadászokhoz a Monkwood Pub-ban, a South Yorkshire-i Rotherham mellett, még nem sejtette, hogy az az éjszaka fordulópont lesz az életében. De nem is akármilyen…

Luke sosem hitt a szellemekben, gondolta, majd jót röhög az egész hókusz-pókuszon a végén, amikor semmiféle kísértet nem jelenik majd meg… A szeánszhoz egy Ouija-táblát használtak, amelyet szellem ABC-nek is neveznek. Ezt az összes résztvevőnek meg kell érintenie, a megidézett entitás pedig a médium kezében lévő kis nyilszerű tárgyat mozgatva a táblán látható betűk közt, válaszol a feltett kérdésre. Az egyik résztvevő eközben lejegyzi a betűket.

A szeánsz rendben is ment. A médium szerint megjelent a közelben egy szellem, amit természetesen egyikük sem látott. Az asztal néhányszor megmozdult, és úgy érezték, hogy hatalmas energia gyülemlett fel a tábla körül. Feltették a kérdést, van-e ott valaki… Igen! – jött a válasz.

A szkeptikus férfi bár jól szórakozott, ekkor már nem bírt magával, mert szerinte humbug volt az egész.

Ezt olvastad már?  Szellemkutyát vett fel a biztonsági kamera

“Ha olyan nagy hatalmad van, akkor tegyél valamit, ami megmutatja nekünk, hogy biztosan itt vagy!” – szakította félbe az idézést a férfi hitetlenkedő mondatával. A következő pillantabna azonban nagyon megbánta, hogy beledumált az idézésbe. Azt hitte, hogy szétszakad a háta.

“Úgy éreztem, mintha valami hegyes tüskékkel karcolná össze a bőrömet. Pokolian fájdalmas volt!”

Amikor megnézték a hátát egy véres karomlásnyom húzódott rajta. Szinte mindenkiben meghűlt a vér a rémülettől. Luke azt állítja, hogy a nyomok három nap múlva nyomtalanul eltűntek a hátáról, de abban a pillanatban pokolian fájt és annyira halálra volt rémülve, hogy le kellett ülnie. Csak pár pohárka tömény után nyugodott meg kissé…

“Hogy őszinte legyek, ez a tapasztalat annyira megdöbbentett, hogy át kellett értékelnem magamban a világról alkotott elképzeléseimet!”

A csoport vezetője, Martin Brasher sem igazán tudja megmagyarázni, hogy mi történt, de úgy véli, hogy a megidézett entitás egy démon, vagy egy ártó szellem lehetett.

A szkeptikus férfi azóta sokkal nagyobb tisztelettel beszél a szellemekről. A szeánszon történtek felnyitották a szemét, és úgy gondolja tényleg lehet valamiféle túlvilág, vagy másik dimenzió, ahol a számunkra láthatatlan lények, esetleg szellemek léteznek.