Amikor a háziak visszanézték a biztonsági kamerájuk felvételeit, megállt bennük az ütő. Szobalányuk az éjszaka borzalmas átalakuláson ment keresztül…

Amikor Szingapúrban élő jómódú Nurul Baker és feleslge visszanézték a házában elhelyezett biztonsági kamera előző napi felvételeit, döbbenten vették észre, hogy a szobalányuk meglehetősen furcsán viselkedett, ráadásul elég ilyesztően nézett ki – írja a Daily Mail.

A nő görnyedten, háta mögé tett kezekkel mászkált a házban, mint egy zombi. Nuru szerint a szobalányt egy gonosz szellem szállhatta meg, azután, hogy a lány kijött a fürdőből. Még jó, hogy a gyerekek nem voltak otthon.

A videót közzék is tette közösségi oldalukon, de az ismerőseik csak nevettek az egészen. Szerintük a szobalány csak megjátszotta az egészet. Ráadásul kísértetiesen hasonlít a “sminkje” a Kör című horror félelmetes főhősére, így még az is kiderült, hogy nincs túl sok fantáziája. Az egyik kommentelő elmesélte, hogy vele is megesett hasonló, de ő kérdőre vonta az alkalmazottját. Kiderült, hogy csak azért játszotta el a megszállottat, hogy elküldjék, mert akkor jár a felmondási pénz.

Ezt olvastad már?  Rejtélyes árnyalak lebegett át egy tetőn pont a biztonsági kamera előtt