A brit Bárány és Oroszlán pub biztonsági kamerája rögzítette, amint az egyik takarító alkalmazott mögött feltűnik egy áttetsző, kísérteties gyerekalak…

Lee Smith 32 éves menedzser asszisztensnek, aki minden vasárnap reggel ellenőrzi a videókat, a hideg futkározott a hátán, amikor észrevette mi van a felvételen. Először nem is akart hinni a szemének, de lelassította és kinagyította a furcsa mozgó foltokat a kolléganője háta mögött, amelyekből ekkor már egy világosan felismerhető emberi alak bontakozott ki. Egy szoknyás kislányé…



Lee, aki négy éve dolgozik a kocsmában, azt állítja, hogy a felvétel nem szerkesztett: “A kamera közel van a bár területéhez, és reggeli után már ott voltam, hogy ellenőrizzem a biztonsági kamera felvételeit. Láttam a szellemalakot amitől szinte teljesen ledermedtem és arra gondoltam, hogy mi lehet ez?”

“Felhívtam Molly-t, aki felvételeken is szerepelt, ő is megnézte és ugyanúgy megdöbbent, mint én. Elmesélte, hogy azt hitte én vagyok még vele abban a helyiségben, mert úgy érezte, mintha valaki lenne a háta mögött..”

A pub épülete 1782-ben épült, Először Hotel volt az 1800-as évek elején, majd utána üzletként üzemelt. Elég öreg ahhoz, hogy szellemek verjenek tanyát benne. A pub vendégei gyakran számoltak be arról, hogy gyereksírást hallottak a söröző feletti szobából.

Ezt olvastad már?  Félelmetes felvétel bizonyítja, hogy a szellemek köztünk járnak