Régóta nyugtalanították az argentín stadion biztonsági őrét bizonyos események, ezért úgy döntött, hogy a végére jár a dolognak és videóra veszi az egészet. Rossz ötlet volt…

Élete leghátborzongatóbb perceit élte át Raul Arguello, aki egy argentin futballstadionban dolgozott biztonsági őrként. A férfit régóta nyugtalanították az öltöző felől jövő különös, megmagyarázhatatlan zajok, ezért úgy döntött, hogy összeszedi minden bátorságát, és a végére jár a dolognak. Hogy bizonyítéka is legyen a történtekről, a mobiljával mindent videóra vett. Méghozzá éjjel 11-kor!



Legfőképp az ajtócsapkodás idegesítette az elhagyatott stadionban, ezért rettegve, de lemerészkedett a lépcsőn és bátran belökte a ki-be csapódó, öltözőbe nyíló faajtót.

Elsőre semmi különöset nem tapasztalt az üres öltözőben, ám amikor később, már otthon visszanézte a felvételt, észrevett egy fekete, elsuhanó árnyalakot, és megfagyott az ereiben a vér. A történtek annyira megviselték, hogy felmondott, és már máshol vigyáz a biztonságra – írja a Mirror.

A Tomás Adolfo Ducó stadion egyelőre nem reagált a kísérteties esetre.



Ezt olvastad már?  Kísértet a lakótársam! Fekete kéznyomok jelentek meg a fehér falon...