Furcsa videó került fel a napokban a Facebookra. Ezen egy állítólagos gyerekszellem vág át egy kórház előterén, akit a biztonsági őr teljesen véletlenül videózott le a mobiljával.

Ezen a friss videón a klinika recepciójánál beszélgető dolgozók egyike mobiljával éppen kollégáját vette, amikor a háttérben egy alacsony, sötét alak rohant át az előcsarnokon. Még meg is jegyezte, hogy valaki van ott, és odasétált, hogy megnézze. Csakhogy az előtér teljesen üres volt. Munkatársai először azt hitték, hogy hülyéskedik, de miután megmutatta nekik a felvételt, lehervadt a mosoly az arcukról.



Az eset 2018. január 23-án történt, és pillanatok alatt elterjedt a Facebookon. Sokak szerint csakis egy szellemgyerek lehetett, akit valamikor a közelmúltban a klinikán ért utol a halál. Mások viszont kételkednek, úgy vélik egy élő gyerek settenkedett a kórházban, és mire kamerás őr odaért, már kisurran a bejáraton… Bármi is volt, hátborzongató belegondolni, hogy egy-egy kórházban mennyi ottragadt lélek bolyonghat… Szerinted mi volt?



Ezt olvastad már?  Elgázolt kislány szelleme karmolta össze a kocsma vendégeit