Egy őrült brit nő azt állítja, hogy három éven keresztül szexelt a saját hálószobájában felbukkanó szellemekkel. Mindeközben a vőlegénye mit sem sejtett az egészről… és még örült is, hogy az asszonyka alaposan begerjedve várta esténként.

Az Amethyst Realm nevű fiatalasszony a This Morning brit talk show-ban beszélt elképesztő szexuális kalandjairól. Részletesen elmesélte az intim találkozásai szaftosabb részleteit is a kanos kísértetekkel.

Az egész dolog nagyjából három évvel ezelőtt kezdődött. A nő a vőlegényével élt a közös házukban. Egy nap, míg a férfi távol volt a munkahelyén, az asszony valami furcsa, “megnyugtató jelenlétet” érzékelt. Mintha egy láthatatlan lény lett volna vele a szobában, de nem rémített meg, inkább biztonságérzetet sugárzott… Később, ahogy elálmosodott, és ledőlt az ágyra, erotikus gondolatok rohanták meg. Aztán elkezdődött…

“Ahogy elszenderedtem, egyszerűen nekem rontott valami, vagy valaki!” – mesélte a nő a műsor házigazdáinak.

– Nyomást éreztem a combjaimon és a lihegést a nyakamon. De még mindig biztonságban éreztem magam. Aztán szexeltünk a szellemlénnyel… Nehéz megmagyarázni a dolgot. Éreztem a tapintását a testemen, a leheletét az arcomon, a simogatását a lábaim között, de nem láttam senkit. Mintha egy láthatatlan energia mászott volna rám és tett volna magáévá. Biztos vagyok benne, hogy egy szellem volt.

Ezt olvastad már?  Szexőrült szellem terrorizálja a 300 éves fogadó vendégeit




Amethyst nem szólt a férjének, mert még bolondnak tartotta volna. Viszont legtöbbször vele is szexelnie kellett, amikor hazaért. A férfi nem is értette, mitől van úgy beindulva menyasszonya, inkább tette ő is a dolgát. Ez így ment három éven keresztül, szinte minden este. A nő szerint nem mindig ugyanaz a szellem látogatta meg. Legalább húsz különböző szellemmel szexelt három év alatt, és mindegyiknek mások voltak a szexuális igényei… Volt, amelyik hátulról szerette, egy másik pedig kizárólag orálisan ügyködött.

Egy nap a vőlegénye korábban ért haza, és véletlenül meglátta a nőt, amint valakivel az ágyukban szexelt. Mire berontott, már nem volt ott senki. A nő is hiába bizonygatta, hogy csak magához nyúlt, a férfi jobban hitt a szemének, mint neki. A kapcsolatuk hamar véget ért, de a kísérteties szexuális találkozások tovább folytatódtak. Az egész odáig fajult, hogy a nő elkezdte tanulmányozni a fantom terhességekről szóló eseteket. Szerinte ezek nem csak képzelt terhességek, hanem valóban szellemek ejtették teherbe a nőket. Reméli, hogy ő is teherbe fog esni valamelyik láthatatlan szerelmétől.

Ezt olvastad már?  Kísértetvadászok lencsevégre kapták a hírhedt Fekete szerzetes szellemét

Tina Radziszewicz pszichoterapeuta azt mondta az eset kapcsán, amikor a Mirror újságírója elmesélte neki a sztorit, hogy az ehhez hasonló esetek a tapasztalatok szerint csupán hallucinációk. Olyankor történik ilyesmi, amikor az alany elméje az alvás és az ébrenlét mezsgyéjére lép. Nem tudja, hogy álmodik-e, vagy valóság-e, amit átél. Utólag általában valódinak hiszik az elképzelt történéseket.

– Az ilyen hallucinációk nagyon élénkek és bizarrak lehetnek, és magukban foglalhatják a tapintást, a látványt és a hallást is. – mondta Radziszewicz. – A stressz, a szorongás, a depresszió és egyéb traumák teszik hajlamossá az embereket az ehhez hasonló bizarr hallucinációkra…

Forrás: mirror.co.uk, maxim.com