Már hónapok óta furcsa dolgok történnek egy New-York-i fiatalember lakásában. Már mindent megpróbált, hogy elűzze otthonáűból a tolakodó szellemet, de hiába. A helyzet azonban egyre  rosszabb…

Rémálommá váltak a New York-i Adam Ellis mindennapjai, a fiatal férfi lakása ugyanis megmagyarázhatatlan, és igencsak hátborzongató jelenségek színhelyévé vált – írta a Mirror.

A félelemben élő férfi meg van róla győződve, hogy egy halott kisgyerek szelleme kísérti éjjel-nappal, a rémisztő felfedezésről pedig be is számolt a Twitteren. Adam elmondása szerint először augusztusban találkozott a kísértettel, épp álmatlanul forgolódott, amikor az árnyalak odaült az ágya lábához.

“Először csak az álmaimban volt jelen, de úgy tűnik, valahogy átköltözött a való világba. Attól tartok, hogy meg akar ölni” – írta kétségbeesetten a férfi a közösségi oldalon.




A paranormális jelenségek ezt követően sem szűntek meg, sőt! Adam egyre gyakrabban tapasztalt olyasmit, amitől felállt a hátán a szőr és szabályosan sokkos állapotba került. Már mindent megpróbált, hogy elűzze otthonából az ártó szellemet. Sót szórt az ajtó elé, varázserejű füstölővel füstölte tele a lakást. Továbbá hang és mozgásérzékelős kamerákat szerelt fel a szobákban, hogy legyen bizonyítéka, ha netán valami baja esne…

Ezt olvastad már?  Túlvilági lény vált láthatóvá a megdöbbent család nappalijában...

November 7-én azonban olyasmit tapasztalt, amitől majdnem elájult a saját lakásában. Az általa csak Dávidkának becézett, torz arcú szellem egyszer csak ott termett a hálószobájában, majd elindult felé, néhány szót mormolva és a szemeit forgatva.

Adamnek majdnem kiugrott a szíve a helyéről, de sikerült lefotóznia a fotelben ücsörgő Dávidkát, a képeket pedig fel is töltötte a Twitterre. Bár nagyon sötétek lettek, némi világosítással a következő látvány tárul a szemünk elé:

Persze akadnak, akik szerint az egész csak kamu, de a többség szerint Adamnek azonnal el kéne költöznie. Ha érdekel a története, itt tudod követni.

Forrás: ripost.hu