A férfi átsétált a szobán, hogy megpróbálja megnyugtatni a szellemidézéstől zaklatott feleségét, de nem kellett volna… A döbbenetes esetet videóval dokumentálták, és ez volt a szerencséjük, ugyanis senki sem hitte volna el a sztorijukat… A kamera azonban nem hazudik!

Egy kíséretetvadász páros a Stockportban, a Greater Manchester-ben található New Mills Art Színház 100 éves épületében forgatott egy paranormális jelenségekkel foglalkozó sorozat stábjával, amikor a hátborzongató eset történt. A gerinc-bizsergető felvételen Sean Reynolds és Rebecca Palmer ülnek a “kísértetjárta” színház egyik szobájában, mielőtt egy szellemgyerek átveszi a hatalmat az asszony teste felett. A háromgyerekes, 34 éves Rebeka először elhallgat, majd elkezd sírni és azt kérdezi: “Hol van a mamám?” Félelmében pedig egy babát kezd szorongatni.

“Amint beléptünk abba a szobába, érzetem, hogy valamiféle energia hatja át az egész helyet. Folyton azt kérdeztem, a többiektől, hogy érzik-e ők is, de nekik nem tűnt fel semmi… Úgy éreztem, mintha megőrültem volna.” – mesélte később az asszony.




“Hallottam egy hangot is – egy kisgyerekét, aki valamit mondott. Nem hallottam mit, de határozottan gyermeki hang volt. Persze ezt sem hallották a többiek.” – folytatja Rebecca. “Nem emlékszem túl sokra abból, ami történt, csak annyira, hogy gyereknek éreztem magam, de ez elég homályos.”

Sean, a férj állítása szerint, nagyon megrázó volt ebben az állapotban látni a feleségét. Úgy érezte, hogy meg kell próbálnia kommunikálni a szellemmel, amely megszállta az asszonyt.

Ezt olvastad már?  A sírból tért vissza az árvaház kísértete, hogy egy csoportképen pózoljon

“Amikor kinyújtottam a kezem, hogy megérintsem, úgy éreztem, mintha áramütést kaptam volna. Ez a félelmetes energia  szó szerint visszalökött, át a szoba másik felébe…”

Szerencsére ilyen eshetőségre is felkészültek, a stábbal volt egy gyakorlott szelleműző is, aki hamar rendet tett… A kisgyerek szelleme hamarosan eltávozott, és folytathatták a forgatást. A házaspárnak az ijedtségen kívül nem esett baja.

“Most már tudom, hogy mennyire veszélyes a paranormális világ, soha nem próbálom kétségbe vonni a szellemek erejét…” – mondta a férj a forgatás után…