A semmiből előbukkanó árnyalaktól már a pláza tulajdonosainak is rémálmai vannak! Szellemirtók segítségét kérik, hogy megszabaduljanak a vásárlókat rettegésben tartó kísértettől…

Félelemtől reszketve lépnek be a vásárlók Glasgow egyik legforgalmasabb bevásárlóközpontjába. Azt suttogják, a plázát egy talpig feketébe öltözött asszony szelleme kísérti!

A hátborzongató árnyalakot már többen is látni vélték, állításuk szerint bármikor felbukkanhat a folyosókon. A riasztó esetet már jelentették az üzletközpont tulajdonosainak is, akik nagyon komolyan vették a bizarr jelenséget. Elhatározták, hogy profi szellemirtókkal próbálják elűzni a nyughatatlan kísértetet.

“Többen is jelentették, hogy egy ijesztő női alak bolyong a folyosókon, ezért szigorú intézkedéseket kell tennünk! Már felvettük a kapcsolatot néhány helyi szakértővel, akik remélhetőleg segítenek megoldani ezt a bizarr helyzetet!”

– nyilatkozta a pláza egyik szóvivője.

Az említett szakértők szerint nem kizárt, hogy az asszony a bevásárlóközpont helyén álló épületben vesztette életét évekkel ezelőtt, a pláza építése pedig annyira felzaklatta, hogy azóta sem tud nyugodni.

“Talán az építkezések, vagy a közeli mozi zavarták meg, ez nem lenne egyedi eset. Az első és legfontosabb, hogy találjunk neki egy olyan helyet, ahol békében tud nyugodni”

– magyarázta az egyik szellemirtó a Daily Mail-nek.

Ezt olvastad már?  Dühös szellem garázdálkodott a patológia folyosóján - az éjjeliőrök felvették